Ștergerea datelor personale
Poți solicita ștergerea datelor personale asociate contului tău VOOZE.
Cum se șterg datele
Dacă ai acces la VOOZE, șterge contul din setările contului. Dacă nu, scrie la privacy@vooze.app de la adresa asociată contului, pentru ca echipa să poată verifica și procesa solicitarea.
Folosește, dacă este posibil, adresa de e-mail asociată contului tău VOOZE.
Scrie la privacy@vooze.appPentru securitate, putem cere verificarea faptului că îți aparține contul. Ștergerea este permanentă și nu poate fi anulată.
